مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به مشاعات توسط یکی از واحدها

باسلام
یکی از واحدها در ساختمان مدام مبادرت به شستشوی بالکن خود می نماید و تمام آب آن را به پایین ساختمان می ریزد هم باعث شده نمای ساختمان که سیمانی است زردآب بیندازد و سیمانها از بدنه جدا شده و ظاهر زشتی پیدا کند هم کنتورهای گاز همه زنگ زدند هم این آب باعث شده ورودی ساختمان رطوبت زده و رنگ آن مرتب پوسته می کند . با توجه به اینکه فرد خاطی مستاجر است و توجهی به تذکرات ندارد به مالک ایشان هم اطلاع دادیم حتی عکس و فیلم فرستادیم نه تنها توجهی نکردند بلکه بعد از آن تلفنشان را هم جواب نمی دهند . و مستاجر هم که به تازگی صاحب فرزند شده شستشوی بیشتری در بالکن انجام میدهد و تقریباً تمام مدت نمای ساختمان مرطوب است . بعنوان مدیرساختمان چه اقدامی باید انجام دهم که هم بازدارنده باشد و این کار انجام نشود و هم خسارت وارد شده به ساختمان به جهت تعمیرآن را بتوانم از واحد خاطی بگیرم . لطفاً راهنمایی بفرمایید . متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید.
و بابت خسارت نیز طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را بگیرید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تامین دلیل از طریق کارشناس دادگستری بگیرید و مطالبه خسارت کنید