مشاوره حقوقی رایگان - عدم عمل به قولنامه

سلام. بنده چهل سال پیش زمینی به مساحت 360متر خریداری کردم در توضیحات قولنامه آمده زمین از جاده اصلی به مقدار 25.5 عقب نشینی دارد و شمالن وصل به جاده اصلی می‌باشد. ولی امروز پس از چهل سال فروشنده ادعا میکند مقدار عقب نشینی زمین از جاده 22.5 است یعنی سه متر جلو تر از قولنامه و تقاضای دادن پول این سه متر را دارد. و شهرداری هم حرف ایشان را تایید میکند و میگوید عقب نشینی آن منطقه الان 22.5 است
ولی این خلاف تعهد فروشنده در قولنامه است
و فروشنده ادعا میکند سه متر در دوازده متر در جلوی زمین من به عبارتی سی و شیش متر در جلوی زمین بنده حق اوست با این حساب و نظر به اینکه در انتهای قولنامه ذکر شده چنانچه کسی راجب زمین ادعایی نمود با فروشندگان است.و با توجه به اینکه زمین بنده عیناً طبق قولنامه می‌باشد و در عقب نشینی 25.5 قرار دارد آیا حق با اوست اگر اینطور است چرا زمین را چهل سال پیش اینگونه فروخته است. مگر مردم نادان هستند که زمینی که از چهار جهت بسته است و راهی به درون و بیرون ندارد را بخرند.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید