مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو لیزینگی

سلام. 4ساله که خودروی بنده که روآ مدل 88 ب دلیل عدم پرداخت دو فقره چک در مجموع 3میلیون و چهارصد توقیف شده.همسرم فوت کردند و اقساط عقب افتاد.ماشین توسط وکیل آگاهی 6 تهران توقیف شده و هم اکنون 4ساله در پارکینگه.میخواستم بدونم چطوری میتونم از کل مبلغ دیرکرد وقسط جهت آزادی باخبر بشم و از کجا باید شروع کنم. به کدوم ارگان مراجعه کنم. چه راهی داره ک بتونم سریعتر خودرو رو آزاد کنم.؟ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب بانک مراجعه تا میزان دیر کرد مشخص شود و یا پرداخت ان نامه ازادی ماشین را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بانک پرداخت آن و خسارات دیر کرد را پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام
به شرکت لیزینگ مراجعه نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نمایندگی مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به همان مرجع توقیف کننده مراجعه تا مشخصات شاکی وشعبه توقیف کننده مشخص گردد