مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف لیزینگ

سلام خسته نباشید ما ی پارس مدل 1400 از ینفر برداشتیم ک لیزینگ بوده ..الان پول ماشینو دادیم و کار ب دادگاه کشید برا اینکه ماشینو بده ب ما..الان ک بردیم پارکینگ وقتی رفتیم برا تعویض پلاک متوجه شدیم از شرکت توقیفی روشه..ایا امکان تعویض پلاک وجود دارد؟ اگر صاحب ماشین قسط های ماشینو نده جریانش چی میشه؟ لطفا راهنمایی کنین چکار کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اقساط را پرداخت کنید بعد به فروشنده مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بدهی لیزینک را پرداخت کنید بنام بزنید بعد به فروشنده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر تعویض پلاک امکان ندارد
برای تعویض پلاک ابتدا باید خودرو رفع توقیف شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی اقساط شرکت تسویه نشه امکان تعویض پلاک وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که توقیف باشد امکان انتقال وجود ندارد