مشاوره حقوقی رایگان - جرائم کیفری

سلام. سال1400یه آقایی خودشو وکیل جا زد و کلی اطلاعات ازم گرفت درباره مشکلم مبلغ پولیم ازم گرفت کارت به کارت کردم ک ب اسم اون خانم بود حالا اون اقا دیدم تصادفی ک تهدیدم کرد بهش پول بدم باز وگرنه مشکلمو میگه ب همه و.. سوالی دارم میتونم پیداش کنم با این مدتی ک گذشته؟مدرک هم جز شاهدی همسرم و یه تماس ک گفت کمکم میکنه و پولی ک زدم به حساب خانم چیزی ندارم چون پاک کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول به حسابش واریز کرده اید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید