مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بدون پروانه

اگر کسی وکالت بدون پروانه انجام دهد و از مردم پول بگیرد به کجا شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید از طریق دفتر خدمات قضایی باعنوان کلاهبررداری وتحصیل مال نامشروع شکایت خودرا خطاب به دادسرا ثبت کنید جهت برررسی بیشتر وتوضیحات می توانید بابنده از طریق سایت در ارتباط باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دخالت در امر وکالت تلقی و طریقه دادسرای عمومی انقلاب شرکت خود را مطرح نمایید

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

سلام
اگر قبلا پروانه داشته تمدید نشده و یا بعللی اقدام نکرده به کانون وکلای استان و یا مرکز مشاوران حقوقی،
اگر اصلا نداشته شکوائیه به دادسرا

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حفاظت اطلاعات قوه قضاییه و دادسرای محل
تظاهر به امر وکالت جرم است و مجازات قانونی
دارد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به حفاظت اطلاعات قوه قضائیه گزارش و در دادسرا طرح شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مقاله ای در همین سایت دادراه قرار داده ایم در این رابطه که میتونید بر بخش پروفایل بنده به این مقالهدمراجعه کنید ولی در نهایت شکایت کیفری ثبت کنید مجازات حبس دارد صرف وکیل معرفی کردن خود بدون پروانه وکالت مجازات دارد ولی اگر از این طریق مالی نیز از شما برده باشد می‌توان آن را کلاهبرداری طلقی کرد