مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام بادرود خدمت شما.فردی به دروغ خود را وکیل دادگستری معرفی کرده وماهم جهت شکایت چک برگشتی وسفته اسناد خودرا در اختیار ایشان گذاریم که اکنون متوجه شدیم ایشون وکیل نبود ه .همزمان در یک شکایت می‌توان علیه ایشون به جرم‌کلاهبرداری وخیانت در امانت طرح دعوا کرد یاخیر ودر این خصوص ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید تحت چند عنوان شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری خیر ولی خیانت در امانت می‌توان شکایت کرد همچنین به اتهام تظاهر به وکالت نیز پیگرد دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه خیانت در امانت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید دخالت در امر وکالت هم خودش جرم است