مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات آسانسور در طبقه همکف بدون پارکینگ

با سلام اینجانب مالک یک واحد در طبقه همکف آپا رتمان 5طبقه ای هستم که آپارتمان پارکینگ ندارد از آنجا که از آسانسور استفاده نمیکنم آیا باید پول تعمیرات آسانسور را پرداخت کنم با توجه به اینکه
1 .هزینه جمع آوری شارژ آسانسور در َآپارتمان به طور جداگانه محاسبه میگرددوسر فصل جدایی دارد
2.قبلا ساکنین در این مورد تصمیم گیری کرده اند که طبقه همکف هزینه تعمیرات آسانسور را پرداخت نکنند و صورت جلسه شده وتوسط همسایگان نیز امضا شده است
3. حدود 5سال است بعد از تنظیم صورت جلسه طبقه همکف از پرداخت هزینه تعمیرات معاف بوده
حال مدیر بلوک جدید می‌گوید طبقه همکف باید هزینه تعمیرات پرداخت کند در صورتی که خود یکی از امضا کننده ها است
ممنون میشوم که ما را راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر امضا کردن و چنین توافقی شده خیر لازم نیست پرداخت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق ماده چهارم قانون تملک آپارتمان ‌ها و قوانین آسانسور ، پرداخت حق شارژ ساختمان‌ ها به صورت ماهانه الزامی است و استفاده و عدم استفاده از آن تأثیری بر نحوه پرداخت و یا عدم پرداخت حق شارژ آپارتمان ندارد . حق شارژ ساختمان ربطی به حضور ساکنین در ساختمان ندارد و همه موظف به پرداخت هزینه ‌های قسمت های مشترک هستند . حق شارژ وظیفه ای بر گردن تمام اهلی ساختمان است . بنابراین ساکنین طبقه همکف ساختمان نیز باید در زمینه هزینه ی تعمیرات آسانسور و حق شارژ آن سهیم باشند .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر امضا کردن و چنین توافقی شده خیر لازم نیست پرداخت کنید