مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خرید و نصب و تعمیر اسانسور

سلام. شهرک ساحلی در شمال دارای تعدادی ویلا و آپارتمان می باشد. من در طبقه اول یک آپارتمان 5 طبقه سکونت دارم که دارای آسانسور می باشد . ولی طبقه پنجم آن پشت بام نداشته و شیروانیست و هیچکس دسترسی به شیروانی ندارد. من نه از آسانسور استفاده می کنم که در طبقات تردد داشته باشم و نه دسترسی به مشاع پشت بام دارم. تا کنون همانند سایر مالکین هزینه خرید و نصب و تعمیرات آسانسور را پرداخت نموده ام . ایا بر طبق قانون باید این هزینه را متقبل شوم؟ آیا می توانم قانونا خواهان هزینه های پرداختی در این مدت باشم که نقشی در استفاده از آنها نداشته ام ؟ و یا اگر در خرید و نصب آن باید مشارکت می نمودم می توان هزینه های تعمیر سالانه را که پرداخت نمودم در خواست عودت داشته باشم ؟ تشکر

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بعضی از نقاط آپارتمان و ساختمان ذاتا مشاع محسوب میشود هر چند از آن استفاده نکنید بنابراین میبایست هزینه آن توسط همه ساکنین پرداخت شود مثل این است که شما بگویید من هزینه آسانسور نمیدهم چون از راه پله رفت و آمد میکنم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قسمت هزینه‌های مشاع اپارتمان است باید بین کلیه متصرفین و ساکنین تقسیم شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون هزینه های تعمیر و نگهداری آسانسور را باید پرداخت نمایید فقط بصورت توافقی با مالکین می توانید هزینه را نصف پرداخت کنید یا طی صورت جلسه ایی آسانسور واحد شما را قفل نمایند که هزینه ایی پرداخت نکنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اگرچه اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت طبق قانون هزینه مشاعات برعهده همه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه مشاعات برعهده تمام مالکین مشاعی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق اول نیز می تواند از آسانسور استفاده کند.
به هر حال هزینه تعمیر آسانسور برعهده تمام مالکین است و فرقی نمی کند که طبقه اول باشید یا طبقه آخر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه های تعمیر و نگهداری آسانسور را باید پرداخت نمایید فقط بصورت توافقی با مالکین می توانید هزینه را نصف پرداخت کنید یا طی صورت جلسه ایی آسانسور واحد شما را قفل نمایند که هزینه ایی پرداخت نکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هزینه تعمیر مشاعات برعهده همه ساکنین می‌باشد شما میتوانید با بقیه ساکنین توافق کنید