مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مشروب دست ساز

سلام دوماه قبل همسرمو با 250لیتر مشروب دست ساز الکلی تو خونه گرفتن و با قرار 300ملیونی اومده بیرون ، هنوز دادگاهش تشکیل نشده ،میشه راهکار بدین ک تو دادگاه چطوری نظر قاضی رو جلب کنه براش حبس ننویسن و اینکه جریمه رو چطور کم کنه ؟ اعتراض بزنه یا تسلیم ب رای قاضی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تسلیم به رای بهتر است چون تا یک چهارم مجازات تقلیل میابد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان انکار و تکذیب نیست تسلیم به رای شوند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام تسلیم به رأی یک چهارم مجازات کاهش می یابد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت تسلیم به رای دادگاه می تواند در میزان مجازات تا یک چهارم تخفیف دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر امکان انکار و تکذیب نیست تسلیم به رای شوند