مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی طرح تفصیلی شهرداری

ملک قولنامه ای با پلاک ثبتی دارای حد و حدود در قولنامه که محصور و در حال کسب و کار بمدت بیست سال هستم مطابق طرح تفصیلی عقب نشینی از ملک بنا به درخواست شهرداری برای شارع است از نظر قانون تکلیف ما در خصوص متراژی کا در طرح شهرداری قرار می گیرد چیست ؟ ممنون می شوم راهنمایی نمایید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شهرداری باید قیمت کارشناسی متراژی که باید عقب نشینی کنید را به شما پرداخت کند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. ماده 101 قانون شهرداری ها را مطالعه فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قیمت کارشناسی متراژی که باید عقب نشینی کنید را میتوانید از شهرداری اخذ کنید