مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت مغازه مشاع

با سلام خدمت وکلای گرامی بنده با شریک خود که خواهرم است چندین سال پیش چند باب مغازه خرید کردیم ولی هیچ چیزی از اول به نام من نبود بعد از مدتی ما هزینه ای دوباره برای مالکیت و گرفتن سند پرداخت کردیم ولی اونموقع هم برای تفکیک و به نام زدن خودم اقدام نکردیم حالا بعد از تقریبا 20 سال من تصمیم گرفتم مقداری از سهم خود را بفروشم و آن ها ان را از من خریدند اما حالا که از انها میخواهم بیایند و سند مالکیت باقی مانده سهمم را به نام بزنند ، نمی آید و اینکار را نمیکند و من هم هیچ مدرکی ندارم و حتی در قولنامه فروش هم از متراژ مغازه ها صحبتی نشده و نمیتونم که چه قدر برای من است و حتی آن مقدار باقی مانده را به نام نمیزند میخواستم بدونم که باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر دارد اما میتوانید برای قدم اول اظهارنامه ای دهید تا انها برای انجام تعهد اقدام کنند و اگر پاسخی دریافت نکردید با مدارک موجود دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در این خصوص اظهار نامه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرطور شده نوشته ای از او دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

یک وکیل :

با سلام
نیازمند حضور وکیل هستید.