مشاوره حقوقی رایگان - امکان صدور مجدد اجرائیه

باسلام و روز بخیر. سه دانگ از ملکی در رهن وزارت علوم قرار گرفته در سال 78 از سوی متعهد که بورس شده به کشور اروپایی / در سال 90 بدلیل عدم مراجعت به کشور اجرائیه با بدهی 500 میلیون تومانی صادر و طی 3 بار ارزیابی ملک و اعتراض وزارت علوم /نهایتا مزایده در سال 96 برگزار و خریداری نداشته و مسکوت ماند از سوی وزارت علوم و اداره اجرا تا اینکه در سال 99 بدهی با مراجعه به اداره اجرا پرداخت شد و فک رهن شد و همزمان از سوی وزارت به ادره اجرا بدهی چند هزار پوندی اعلام شد به استناد ماده 34 قانون تنظیم بخشی از مقررات دولت و حتی اعتراض وزارت به هیئت نظارت اداره کل ثبت به تصمیم اداره اجرا و فک رهن رد ش. وزارتخانه علیه متعد ئو اداره اجرا شکایت حقوقی مطرح کرده
حال سوال اینکه بعد از صدور اجرائیه و برگزاری مزایده و پرداخت بدهی توسط متعهد و فک رهن آیا وزارت علوم باستناد ماده 34 تنظیم میتونه متعهد رو محکوم کند دفاع متعد در جلسه داگاه چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
جهت تنظیم لایحه دفاعیه با یک وکیل صحبت کنید یا از طریق سایت دادراه درخواست تنظیم لایحه بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .یک لایجه تخصص در مقام دفاع از خود تنطیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک لایجه تخصصی در مقام دفاع از خود تنطیم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس دلایل موجود لایحه خود را به دادگاه ارایه دهید

یک وکیل :

با سلام
نسبت به ملک مذکور قابلیت پیگیری ندارند و فک رهن نیز انجام شده است. برای سایر مطالبات باید منشا دین بررسی گردد. نیازمند وکیل هستید.