مشاوره حقوقی رایگان - قبوض اقساط مهریه

باسلام
زوج هستم مدتی پیش طلاق رجعی بابت روابط نامشروع زوجه گرفتیم مهریه 14 سکه بود اعسارم قبول شد هر 6 ماه یک سکه بدون پیش پرداخت، در دفترخانه به ازای هر 6 ماه یک قبض اقساط سکه صادر شد که تحویل زوجه دادن
سوال ؛ نپرداختن چند قبض سکه مهریه به حال تبدیل میشود و 2 اینکه نپرداختن چند سکه باعث جلب میشود
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرداخت نکنید زوجه می تواند حکم جلب بگیرد.
اگر در رای دادگاه صراحتا قید شده باشد حال می شود در غیر این صورت خیر.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر بقیه سکه ها که مدت آنه هنوز نیامده حال نمی شود حتی اگر یک سکه هم دیر پرداخت شود اصولا باید جلب صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در رای دادگاه صراحتا قید شده باشد حال می شود در غیر این صورت خیر. و امکان جلب از سوی زوجه هم هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که  اگر پرداخت نکنید زوجه می تواند حکم جلب بگیرد.

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

هر یک قسط را که شما پرداخت نکنید فقط مکلف به پرداخت همان خواهید بود و باعث حال شدن الباقی مهریه نخواهد شد همچنین با عدم پرداخت هر قسط زوجه می‌تواند درخواست جلب شما را بنماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با پرداخت یک دیرکرد در سکه ها زوجه مبتواند درخواست جلب کند و اما همکنون مجازات زندان برای زوج اجرا نمیشود . فقط جلب به دادگاه است تا زمان داده شود برای پرداخت