مشاوره حقوقی رایگان - شماره سریال شناسنامه

سلام.امکان دارد کسی تمام صفحات شناسنامه اش به جز صفحه دوم یعنی نام همسر شماره سریال نداشته باشد یا این صفحه جعلی یا المثنی می باشد؟؟همه شناسنامه جز این صفحه شماره سریال و حرف دارد.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر برگ از شناسنامه فقط در یک سمت آن شماره سریال دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شناسنامه مطابق شناسنامه های جدید صادر نشده باشد هر امکانی وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اشتباه شده نسبت به اصلاح اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شناسنامه دیگر مقایسه کنید اگر مغایرتی داشت می توانید از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید، و اگر جعل سندی انجام شده و قصد شکایت دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید، و اگر جعل سندی انجام شده و قصد شکایت دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید، و اگر جعل سندی انجام شده و قصد شکایت دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید