مشاوره حقوقی رایگان - سنوات و نقص بیمه

سلام. بنده مدت 13سال و5ماه درکارگاهی مشغول کاربودم ولی کارفرما بنده به دلایل واهی وغیره.بنده را اخراج نموده ایشان طی این چندسال هیچگونه سنوات وحق اولاد ومسکن وبن پرداخت ننموده.عیدی طبق اداره کار پراخت نکردند و لیست بیمه را ماهیانه در سال 96 از ماه 6تا10 به صورت ناقص پرداخت نموده در سال 1400 دوماه اول سال پرداخت ننموده درصورتی که من کاگر دایم بودم ضمنا ساعت کاری من از ساعت 7 صبح تا 6 عصر بوده و هیچگونه اضافه کاری پرداخت ننموده. شکایت نمودم. لطفار اهنمایی نمایید چگونه از حق خود دفاع نمایم.باکمال تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اداره کار برای تمامی موارد شکایت کنید ایشان باید پرداخت را ثابت‌کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق اداره کار حق و حقوق خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می توانید به اداره کار من اشتغال خود مراجعه نموده و تمام موارد را مطالعه نمایید می توانید در این خصوص وکیل داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار که شکایت کنید خودشان تحقیقات مبسوط انجام خواهند داد