مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد خسارت مالی توسط شهرداری

سلام
وقت بخیر
شهرداری مدت چند سال هست نمی گذارد خانه خود را بسازم ولی الان از طریق دیوان عدالت اداری رای قطعی مبنی ادامه ساخت ساز گرفتم الان باید تحت چه عنوانی شاکی شهرداری شد که کلیه خسارت ناشی ازاین چندسال را از شهرداری گرفت چون قریب به دونیم میلیارد تومان دچار خسارت شدم اعم از یک افزایش قیمت آهن و مصالح ساختمانی و افزایش دستمزد کارگری وغیره
چون اون زمان من ساختمان چهارطبقه دو واحد را داده بودم به یه پیمانکار بساز سرجمع از صفر تا صد کارهای ساختمان را انجام بده 5 میلیارد تومان به او بدهم ولی الان هیچ پیمانکاری زیر 9 میلیارد آن را انجام نمی دهد پس تکلیف این اختلاف 4 میلیاردی را می توانم از شهرداری تحت عنوان خسارت بگیرم چون اون زمان حداقل 35 درصد از پروژه ساختمانی انجام شده بود که شهرداری جلو مرا گرفت
راهنمایی ام کنید چون وام گرفته بودم از بانک برای ساخت ساز این خانه که اینجا هم قریب دومیلیارد تا الان سود داده ام
با سپاس و احترام

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه این خسارت از نظر قانون پذیرفته نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد بر اساس رای دیوان و مدارک موجود درخواست خسارت و تامین دلیل برای بر اورد خسارت کنید تا میزان آن مشخص شود