مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت متوفی

باسلام مادربزرگ بنده فوت کردن وتنها وارث ایشون پدرم هستن یه عمو داشتم که قبل مادربزرگ فوت شدند درحال حاضرند بنده میخوان برا سهام عدالت ایشون اقدام کنن ولی متاسفانه گواهی فوت و شناسنامه متوفی تو کیف سامسونت پدرمون که دزد برد درحال حاضر باید چیکار کنیم
از راهنمایی تون ممنونم

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

گواهی فوت مجدد و استعلام شناسنامه فوتی را می توانید از اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

یک وکیل :

با سلام خوردو شما قابلیت رفع توقیف ندارد هرچند که وسیله مربوط به کار شما باشد. سعی در توافق برای جدایی نمایید البته چنانچه خواهان جدایی هستید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک دولت پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک لازم از ثبت احوال قابل دریاف است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی فوت مجدد و استعلام شناسنامه را می توانید از اداره ثبت احوال درخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک دولت پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
گواهی فوت شناسنامه از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید