مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با داشتن نامه از روانپزشک

سلام وقت بخیر.
دخترم 21ساله‌ام مشکل دوقطبی داره و در حال درمانه، خیلی از اوقات تصمیمم های نادرست و هیجانی میگیره، در این بین گاهی اوقات میره خونه‌ی پسری که باهاش دوسته.
آیا با توجه به داشتن نامه از روانپزشک میتونیم از اون پسر شکایت کنیم که دیگه از دخترم نخواد بره خونشون؟
چون این شخص وضعیت روانیشو بدتر کرده، در ضمن از دخترم وکالت تام دارم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
بايد از رفتن دختر ممانعت نماييد
پسر به منزل شما مراجعه ندارد ؛ اين دختر است كه به منزل و پسر مراجعه مي نمايد
سير درماني را ادامه دهيد و پسر و دختر را از پيگيري و شكايت عنداللزوم آگاه فرماييد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت ایجاد مزاحمت اقدام به شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که مزاحمت دارد می توانید شکایت نمایید بهتر است از طریق مشاوره روانشناسش حل و فصل گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتیکه سوءاستفاده نموده میتوانید شکایت کنید