مشاوره حقوقی رایگان - کارت امایش

چه جوری کارت امایش بگیرم ؟

پاسخ ها :

دریافت کارت آمایش کارت آمایش

سوالات مرتبط

دریافت کارت آمایش برای فرزند
سلام من خودم کارت آمایش دارم و همسرم پاسپورت خانواری که فوت کردند و دیگر در قید حیات نیستند و یم دختر دارم که قبل از فوت مادرش پیگیری نکردم و هیچ مدرکی ندارد الان سیزده سالش شده ایا امکانش هست برای د...
دریافت کارت آمایش
سلام من دختری اتباع با مردی ایرانی ازدواج کردم و الان صاحب یک دختر شدیم همسرم و دخترم دارای شناسنامه هستن اما من کارت آمایش داشتم و ب دلیل مشکلات خانوادگی پدرم کارت آمایشم را نداده و ما ازدواجمون را ن...
نداشتن کارت آمایش
سلام برادرم سرپرست خانوار هستند به دلیلی چند سال پیش کارت آمایش ایشان باطل شده و من هم کارت آمایش ندارم چطوری میتونم دوباره بگیرم ؟ ایا کارت باطل شده است دوباره میتوانم اقدام برای گرفتنش بکنم ؟...
کارت آمایش
سلام . من متولد ایران هستم کارت آمایش هم داشتم بخاطر مشکلات افغانستان رفتم دیپلم افغانستان هم دارم الان میخوام کارت آمایشم رو دوباره بگیرم چکار کنم...
کارت آمایش 17
سلام من شوهرمو گرفتن و بردن اردوگاه برگه شماری داره من کارت اقامت دارم و ضمانت ازم گرفت و من چگونه کارت اقامت مو بگیرم...