مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه برای لوازم و امتیاز رستوران

با سلام
چند ماه پیش من قصد اجاره یک رستوران رو داشتم.مستاجرش که یه ساختمان خالی رو به مدت 5 سال از مالک اجاره کرده بود و کار نازک کاری ساختمان رو خودش انجام داده بود بابت نازک کاری و تزیین رستوران و لوازم و تجهیزات رستوران 300 میلیون پول میخواست تا قرارداد 5 ساله ای که با مالک بسته بود و 3 سال از قراردادش مانده بود رو به نام من بکنه.من به مستاجر 5 میلیون بیعانه دادم (طی یک فقره چک) و یه قرارداد کتبی نوشتیم که من متعهد شدم تا یک ماه مبلغ 295 میلون بیارم و رستوران رو تحویل بگیرم مستاجر هم متعهد شد که تا یه ماه رستوران رو به کسی دیگه ای واگذار نکنه.(مالک ساختمان راضی بود) بعد از یک ماه من نتونستم پول رو جور کنم و الان چند ماهی میگذره((درباره اینکه اگر من نتونم پول رو پرداخت کنم تکلیف بیعانه چی میشه. چیزی گفته و نوشته نشده)).سوال من اینه که آیا من میتونم قانونآ بیعانه ای که دادم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد وجه التزام تعیین نشده باشد و شرایط فسخ پیش بینی شده ، بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است