مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه

باسلام. حکم تخلیه مغازه بدلیل تخریب و نوسازی اجرا شده ولی میراث فرهنگی اجازه تخریب نمیدهد مبلغ کارشناسی حق کسب و پیشه را دست نزدیم و سه ماه از تاریخ اجرای حکم میگذرد تکلیف چیست آیا میتوانم تقاضای تمدید اجاره را بخواهیم باتشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا امکان ندارد ولی باید حکم دادگاه بررسی شود شاید راهکاری بتوان یافت