مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پرونده و رد شدن ان وچگونه میتونم پرونده رو به دیوان یا جای دگه انتقال بدم

باسلام من در یک درگیری فقط جروبحث لفظی داشتم با اینکه شاکی از من شکایت کرده ودریکجا گفته من اوراازخانه کشیدم بیرون وزدم در جای دیگر نیزگفته من نشسته بودم پیش ساختمان ومن رازده وحتی مطلعین دعوا که معرفی کرده انها نیز 1نفرشان اعلام کرده درگیری بوده ولی من ندیدم کی زده ونفر دیگر گفته بامواور ردمیشدم دیدم دعوا بوده.من فقط حقیقت راگفتم که باایشان لفظی بحث کردم وجداشدیم توحدفاصله ای تقریبا 20متر که رفتم یکهو انها دسته جمعی دعوا کردن که من با2تااز اشناهای برادر بزرگترم به سمت خانه امدم حتی شاکی شاهد هم 1نفررااورده بود درکلیت من مقصرشدم.دادگاه اطفال هم داده بودن فقط اون درخواست قسامه کرد وقاضی من باب لوث بودن من را متهم کرد اعتراض زدم قبول نکردن حتی از روز اول اجازه ندادن شاهد ببرم که باوکیل صحبت کردم گفت از دفتر قضایی بزن بره روپرونده 1اشتباه بزرگ من این بود که وکیلی که درخواست اعتراض زده برام فقط یک فایل صوتی رانوشته در صورتی که این اقا در جمع صحبت کرده وصداش ضبط شده ومن 2نفر شاهد دیگرهم میتوانم ببرم که در اون گفتگو بودن ولی قاضی قبول نمیکنه وکیلم هم تصقیری بود که کاری نکرد حالا به پرداخت دیه رسیده وامروز حکم قطعی که بازهم چون من محصل هستم وبه ان اعتراض کرده بودم مجدد امده که دوصدم دیه کامل بعنوان پیش قسط و ماهانه یک سوم از یک صدم دیه کامل را پرداخت کنم وچون خداشاهده من کوچکترین اسیبی به ایشان نزدم واقعا برام سخته که خانوادم پرداختش کنن چون کاری نکردم وفقط بایک قسم دروغ متهم شدم میخواهم ببینم الان هم میتونم کاری کنم پرونده کلا یا به شعبه دیگری برود یااینکه به تهران ودیوان بفرستم متاسفانه من درهمدان زندگی میکنم
لطفا عاجزانه درخواست راهنمایی دارم که بتونم ثابت کنم من نزدم اورا اشتباه من صداقتم بود که گفتم اونجا بودم وقاضی همینو کرده پتک تو سرم که تو اقرار کردی درگیر شدی.
ی چیز هم که من تعجب میکنم که دقیق اسم و فامیل وکیل من وشاکی یکی است وهردو با سید شروع وبا حسینی تما میشه وازانجایی که حتی وکیل من از بعد جلسه اخر که قرار شد حکم بدن دیگه نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم وحتی ازش پرسیدم چرا ما زودتر درخواست ندادیم برای قسامه وجواب سربالا داد من رامشکوک کرده که شاید نسبت فامیلی داشته باشن

با تشکر فقط من مهلتم کمه ممنون اگه زودتر جواب بدین متشکرم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام در صورت داشتن مهلت اعتراض تجدیدنظرخواهی انجام بدید ضمن اینکه درخواست اعمال ماده 474 و 477 را نیز در نظر داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما خیلی طولانی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد