مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

باسلام برگ اجراییه دارم و محکوم علیه طرف مدت 10روز هیچ اقدامی نکرد و 20روز هم گذشته است، سوالم این است برای توقیف اموال و مسدودی حساب به اجرا احکام نیاز است نامه تحویل بدهم یا فقط برم شعبه حقوقی بگم نامه رو بزنید اجرا احکام وبعد خود اجرای احکام خودشون اقدام به توقیف و مسدودی میکنن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید درخواست بدید پرونده به اجرای احکام ارسال شود بعد تازه 7 خان شروع میشه!

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید پیگیری کنید و پرونده اجرایی تشکیل بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از طریق شعبه اجرای احکام درخواست توقیف اموال دهید و در صورتی که اموالی شناسایی و توقیف نشد می توانید حکم جلب محکوم علیه را بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به شعبه مراجعه و درخواست کنید تا نامه به اجرای احکام ارسال و بعد از آن به موجب لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی از شعبه اجرا، درخواست توقیف اموال یا جلب کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
پرونده حقوقی نیاز به درخواست شما دارد ولی کیفری خودشان انجام می دهند

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

پرونده رو باید به اجرای احکام برده ، سپس درخواست شناسایی و توقیف اموال طرف رو بدید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مالی یافت نشود تقاضای صدور جلب نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از اجرای احکام در خواست استعلام دهید یا پلاک معرفی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تشکیل پرونده اجرایی بدهید طریق همان اجرای احکام نسبت به اخذ نامه توقیف اموال مسدودی حساب اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید به شعبه درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام بدهید و طی لایحه ای درخواست توقیف حساب بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پیگیری کنید و پرونده اجرایی تشکیل بدهید

یک وکیل

به اجرای احکام درخواست بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید پیگیری کنید و پرونده اجرایی تشکیل بدهید