مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پابند الکترونیکی

با سلام بنده به اتهام جعل محکوم به پنج سال حبس گردیده ام و قبل از صدور حکم پنج ماه سابقه بازداشت دارم آیا می تونم درخواست پابند بدم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پابند الکترونیکی برای جرم تعزیزی درجه 5 تا 8 هست و مجازات حبس تا 5 سال میباشد که باید وثیقه جبران خسارت بدهند تا پابند تحت شرایطی به مجرم داده شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست خود را به دادیار اجرای احکام بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق زندان درخواست خود را به شعبه بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حرم شما تعزیری درجه 5است و میتوانید در صورت داشتن شرایط دیگر از جمله رد مال به دادیار اجرای زندان درخواستتان را تقدیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای خود را کتبا مطرح کنید تا امید است موافقت گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در مجازات های حبس تا 5 سال و جزای نقدی تا 18 میلیون تومان امکان درخواست پابند الکترونیکی وجود خواهد داشت از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔پابند الکترونیکی برای جرم تعزیزی درجه 5 تا 8 هست و مجازات حبس تا 5 سال میباشد و شامل درجه 5 است و شما میتوانید درخواست خود را مطرح نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به مدت حبس و احراز سایر شرایط امکان اخذ پابند می باشد درخواست دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
این حرم مشمول پابند الکترونیک نیست