مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پابند الکترونیکی

سلام من 5سال حبس دارم که 97 روز رفتم زندان بعد مرخصی گرفتم 5ماه تو مرخصی بودم امروزم رفتم واسه تمدید گفتن نمیشه یک هفته وقت داری بعد باید خودتو معرفی کنی بعدش گفت حبس تو 5ساله میتونی پابند بگیری میخواستم ببینم ایا از زندان باید اقدام کنم یا از بیرونم میشه

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.باید خودتونو معرفی کنید زندان و از زندان درخواست کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای پابند الکترونیکی درخواست خود را به رییس و قاضی ناظر رندان دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای پابند الکترونیکی درخواست خود را به رییس و قاضی ناظر رندان دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید درخواست بنویسید تا رسیدگی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از معرفی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق اجرای احکام کیفری یا از طریق قاضی اجرای احکام زندان نسبت به درخواست پابند الکترونیکی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله درخواست خود را به دفتر زندان ارایه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مسئولین زندان باید درخواست کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس زندان یا اجرای احکام درخواست بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حتما خود را به زندان معرفی کنید. از داخل زندان به قاضی ناظر زندان درخواست پابند بدهید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

اگر مبلغ زی 20 م تومان است شورای حل اختلاف وگرنه دادسرا

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

از واحد مددکاری زندان یا دادیار ناظر زندان اقدام نمایید همچنین می‌تونید از واحد اجرای احکام دادسرا نیز موضوع را درخواست کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.