مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

با سلام خانم هستم 46 ساله. دررفتگی مادرزادی لگن دارم و تو این سن نشستن و برخاستن و راه رفتن برام دشوار و سخته و دردناک. پزشک متخصص گواهی از کار افتادگی دادن بهم ولی علوم پزشکی پزشک معتمد تایید نکردن و گفتن جراحی کنید. جراحی هم خیلی سخت و پیچیده هست تو این مورد و نمیشه در موردش سریع تصمیم گرفت چون کلا مفصلهای لگن و استخوان دررفته باید هر پا دو بار جراحی بشه. میتونم به دیوان شکایت کنم برای بازنشستگی پیش از موعد؟؟؟؟ اموزش و پرورش زیر 25 سال موافقت نمیکنن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سوابق شما زیر 20 سال هست می توانید تقاضای بازخریدی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای کارافتادگی می توانید اقدام کنید و اگر کمیسیون قبول نکرد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم پذیرش از طریق دیوان عدالت اقدام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید به علت عدم توانایی درخواست بازنشستگی بدهید و اگر موافقت نشد در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با ارایه مدارک پزشکی و نظر دو پزشک متخصص شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اقدام نمایید موثر واقع نشد خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
بله مي توانيد و در صورت عدم پذيرش موضوع را از طريق ديوان عدالت اداري پيگيري نماييد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درودددر صورت عدم پذیرش از طریق دیوان عدالت اقدام شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔اگر سوابق شما زیر 20 سال هست می توانید تقاضای بازخریدی نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید در کمیسیون بررسی شود نظر کمیسیون قابل اعتراض است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعی شدن نظر کمیسیون می توانید از طریق دیوان اقدام نمایید