مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام.حساب بنده بعلت شرکت در سایت شرطبندی توسط دادستانی فضای مجازی مسدود شده.حالا چند سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1.پارسال یک پیامک تذکر اومد ایا اون همون بار اول حساب میشه یا نه؟.چون فرمودید معمولا بار اول تعهد میگیرند.
2.حالا حساب مسدوده ولی میتونم موجودی بگیرم . یکی بعد از مسدودی پول بحسابم واریز کرده ولی روی موجودیم اضافه نشده.ایا چون مسدوده نشون نمیده یا کلا واریز نکرده.
3. اگر کلا دنبالش نرم و قید حسابمو بزنم ایا حکم جلب صادر میشه؟.
4.در اخر بنظرتون پیگیری کنم .نرم اونجا زندانی یا جریمه برام رای بدن.
5. مسدودی منم همون پلیس فتاست یا با اون فرق داره مال من تو بانک زده دادستانی فضای مجازی.
مرسی.ممنون از همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرجع مریوطه برای باز شدن حساب اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده می توانید پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق مرجع مریوطه برای باز شدن حساب اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به مرجعی که دستور را داده مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فعالیت در فضای مجازی و سایت های شرط بندی مستلزم مجازات است و اگر یک بار تعهد داده‌اید و مجدداً تکرار کنید مجازات سنگینی دارد احتمالاً به دلیل مسدودی حساب های شما امکان برداشت از حساب وجود ندارد و از طریق پلیس فتا و دادستانی کل قابل پیگیری است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف را داده است پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از طریق دادسرای مربوطه موضوع را پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔باید مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد