مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده و بسته شدن حساب

سلام ..من چند سالی در سایتهای شرط بندی حضور داشتم هم واریز داشتم هم برداشت شماره کارتی که در سایت ثبت شده بود مسدود شد و برای کارت های بانکی دیگه هم پیامک شناسایی شماره حساب در سایتهای قمار از طرف دادستانی امده..امروز پیامک اومد که پرونده شما به شماره...به شعبه دوم کیفری شهرستان ارجاع شد در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد میشه بگید چی میشه ممنون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فعالیت در سایت های شرطبندی غیر قانونی و مجازات دارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
مرتکب قمار شدید و مجازات شما 1 تا 6 ماه جبس و تا 74 ضربه شلاق خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این اقدام شما جرم است و مجازات حبس به دنبال دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بار اول باشد مشکل خاصی پیش نمیاد و با اخذ جریمه یا تعهد مشکل حل و فصل می شود.