مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی به دلیل شرکت در سایت شرط بندی شرط بندی

سلام من حسابم ب دلیل یبار دوبار شرکت کردن در شرطبندی مسدود شد بعد ب راهنمایی شما فرمی ک گفتین درخواست رفع مسدودی رو از سامانه قمار داد ای ار پر شماره کارت شماره حساب همه چیم زدم کردم چقد طول میکشه تا جواب یا همون ابلاغیه بیاد چون سه روزه حالا منتظرم و خبری نیس باید چکار کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد و ممکن است حساب شما ماه ها مسدود بماند.
بعد از وارد کردن اطلاعات ممکن است پرونده جهت انجام تحقیقات و رسیدگی به دادسرای شهر خودتان ارسال شود که در این صورت قطعا چند ماه طول می کشد تا این روند طی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زمانش قابل پیش بینی نیست می توانید تماس بگیرید یا حضوری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر باشید تا پیام ارسال شودچند ماه طول می کشد تا این روند طی شود.