مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ندادن نفقه فرزند

با سلام و عرض خسته نباشید . ندادن نفقه دختر 24 ساله شاغل چیست با تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با وجود اشتغال و درصورتی که درآمد حاصل از اشتغال تکافوی نیازها را نماید ، مشمول نفقه نیست اما در غیر اینصورت دختر تا زمان ازدواج ، مستحق دریافت نفقه است . اقدام جهت نفقه از طریق شورای حل اختلاف انجام میشود . هر چند امکان شکایت کیفری هم وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فرزند خود منبع درآمد و اشتغال دارد نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این سوال قبلا پاسخ داده شده.
دختر اگر شاغل باشد و درآمد داشته باشد نفقه تعلق نمی گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فرزند خود منبع درآمد و اشتغال دارد نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقتی خود شاغل است نفقه اصولا منتفی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگرچه دختر شاغل باشد اما تا زمانی که ازدواج نکرده است مشمول نفقه قرار می گیرد مگر آنکه در آمد مکفی داشته باشد که به تشخیص قاضی و کارشناس نفقه است