مشاوره حقوقی رایگان - بد سرپرستی پدر

سلام. من 24 سالمه پدر و مادرم بدلیل خیانت پدرم با هم طلاق گرفتن و ما سه فرزندیم من تو خونه ای که پدرم هستش زندگی میکنم و حالا پدرم میخواد مرا از خونه بیرون کند و حتی در طول زندگی مایحتاج خونه و هزینه های تحصیل و غیره رو به ما نداده هست کلا در طول زندگی مشترکم مجردی زندگی کرده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خانم هستید ویا پسر کمتر از 18 سال یا دانشجو هستید میتوانید اول شکایت ترک انفاق وبعد دادخواست مطالبه نفقه بدهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر فرزند پسر هستید هزینه نفقه در 24 سالگی فقط تحت شرایط خاص با پدر است
ولی اگر دختر هستید درامدی ندارید و مجردید هزینه نفقه با پدر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر هستید می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید