مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده

من دختری 17 ساله هستم از دست خانواده‌ام خسته شده ام آزادی برای زندگی ندارم واین باعث شده که افسرده و بیمار باشم در هر کاری تویی زندگیم دخالت میکنن حتی درس یا مساله کوچک تر مثل انتخاب لباس اجازه بیرون رفتن ندارم همش توهین و دعوا درخانه ما هست
سن پدر مادرم بالاس و این باعث شده که هیچ درکی از من نداشته باشن
خود پدر مادر هم باهم مشکلاتی دارن و عوا های آنها باعث شده که اعصاب و روان من بهم بریزه
بارها از دست خانواده ام کتک خوردم ام به دلیل کوچک
آرامش روانی و روحی ندارم
و بارها شده که قرص های زیادی بخورم و حالم خراب بشه ولی برای خانوادم مهم نبوده
من میخوام که در خانه خودم آرامش داشته باشم
از لحاظ مالی هم هیچ پولی بهم نمیدن و لباس هم نمیخرن
و کار هم نمیزارن برم که برای خودم درآمد داشته باشم میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
بعد از سن 18 سال به دلیل نصاب سن رشد میتوانید مستقل زندگی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص نفقه و خرجی تان می توانید پیگیری نمایید و پس از رسیدن به سن قانونی میتوانید قانونا آن منزل را ترک کرده و یا در خصوص زندگی و شغل و درس خودتان مستقلا تصمیم گیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید نفه خود را مطالبه نماید و یا بعد از سن 18 سال میتوانید مستقل زندگی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123