مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و ازار جسمی و روحی توسط خانواده

با سلام من ٢٦ سال سن دارم و در خانواده به شدت متعصب و عصبی و بی منطق بزرگ شدم از ١٢ سالگی کتک های روحی و جسمی فجیعی به من وارد کردند و حتی در ١٣ سالگی چاقو در بازوی من فرو کرده و مشکلات روحی که زندگی را جهنم کردند
من ی سری فیلم و اسناد دارم ایا برای دادگاه قابل قبول هست یا نه
اخیرا هم به دروغ با یک روانپزشک تبانی کردن و مرا به علت های واهی تیمارستان بستری کردند ایا امکان شکایت از دکتر هم وجود دارد ?

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید در صورت عدم افاقه با مستنداتی که دارید شکایت طرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص وکیل بگیرید و شکایت نمایید بعضی از اقدامات جرم است