مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام بنده پولی طلبکار بودم شکایت کردم بعد کارشناس تعیین شده که متشاکی اینقدر اذیت کرد ک کارشناس بیخیال شد بعد قاضی دوباره کارشناس تعیین کرد ک نظرش را بیست و شش میلیون اعلام کرد بعد متشاکی اعتراض زد و ه‍ئیت سه نفره تعیین شد و دوباره مدرکی ارایه نداد و هیئت سه نفره رأی کارشناس یک نفره را تایید کرد و قاضی مهلت هفت روزه اعتراض داد ک اعتراض زد اما رفتم پیش قاضی و قاضی گفت ممکنه اعتراضش را رد کنم آیا قاضی میتواند با توجه به اینکه در مهلت قانونی اعتراض زده، اعتراض را رد کنه و چرا

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام فرد میتواند در مهلت 7 روزه به نظریه کارشناس اعتراض کند لکن پذیرش اعتراض و ارجاع به هیات بالاتر در صلاحیت قاضی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تشخیص موضوع با قاضی دادگاه است که می تواند رد کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تشخیص موضوع با قاضی دادگاه است که می تواند رد کند.