مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری برای پسر دارای کارت معاف پزشکی

سلام.در خصوص امکان دریافت مستمری از پدر فوت شده ام ،در حال حاضر دو خواهر مجردم ،از این مستمری دریافتی دارند ،با توجه به داشتن معافیت دایم پزشکی از خدمت سربازی و با توجه به نداشتن شغل و بیمه و همچنین مجرد بودن خودم ،امکان دریافت از مستمری پدر فوت شده دارم یا نه در حال حاضر نزدیک به 13سال از مستمری پدرم را خواهرهای مجردم دریافت کرده اند و من از شرایط دریافت بی اطلاع هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را بدهید در کمیسیون بررسی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکورخیر
مگر معلولیت شما و از کار افتادگی شما توسط کمیسیون پزشکی واحد مستمری تایید گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت با اعلام شرایط خود تقاضا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل دریافت نمی باشد مگر از کارافتاده باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شرایط شما باید بررسی شود و در صورتی که کمیسیون تایید نماید به شما تعلق خواهد گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مستمری پدرتان با توجه به حضور خواهران مجرد و بیکار به شما تعلق نمی گیرد. مگر در صورت اثبات معلولیت شما از طریق کمیسیون پزشکی