مشاوره حقوقی رایگان - وکالت گرفتن از پدر بیسواد

سلام وقت بخیر.امروز متوجه شدیم سال 88 برادرم به بهانه وام از پدرم اثر انگشت گرفته و وکالت یکی از خونه های پدرم رو گرفته، و سال 99 به نام خودش و همسرش کرده. پدرم قصد شکایت ازش رو نداره ولی ما 4 تا خواهر خیلی ناراضی هستیم بعد از فوت پدر میتونیم از برادرم شکایت کنیم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقتی با رضایت در زمان حیات مالشون را انتقال دادند خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوتنید هر فردی در زمان حیات میتوتن اموال خود را به هر کسی که بخواهد منتقل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر پدر شما نیتی برای شکایت ندارند پس مطمئناً مشکلی با این موضوع ندارند و خیر بعد از فوت ایشان شما نمیتوانید اقدام می نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی اختیار اموال خود را دارد و در زمان حیات می تواند اموال خود را به نام هرکسی که خواست انتقال دهد و هیچ کسی حق اعتراض ندارد.