مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین برای کالای قاچاق

بنده نیسان دارم و کار بارکشی انجام میدم. یک بار روغن جامد لادن به صورت کرایه ای همراه بارنامه و فاکتور خرید به نام صاحب بار از تهران به ایرانشهر حمل کردم و در بین راه استان کرمان ماشین رو گرفتن.الان قاضی دستور به ضبط بار در اموال تملیکی داده. صاحب بار ساکن ایرانشهر و گفته موقع دادگاه برای حکم قطعی میام برای آزاد کردن بار اقدام میکنم. من فقط نگران ماشینمم میخوام بدونم تکلیف ماشینم چی میشه، ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما جرمی مرتکب نشده باشید و تمام قوانین را رعایت کرده باشید خطری شما را تهدید نمی کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما بی اطلاع بودید با اثبات این مورد و عدم تقصیرخودتان ماشین از توقیف خارج میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم اطلاع خودروی شما باید آزاد شود