مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام
پدر بنده قبل فوت براساس يك صلح نامه دست نويس ملكي را به فرزندان خود صلح نموده ، پدرم و دوتا شاهد صلح نامه را امضا كردن ولي فرزندانش صلح نامه را امضا نكردن با توجه به اينكه تمام فرزندان صلح نامه را قبول دارند و مشكلي با اين كار نداشتن و از اين صلح انجام گرفته با خبر بودند آيا صلح نامه باطل است يا خير؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید به امضای طرفین می رسید تا معتبر باشد اگر که مورد قبول است مانعی نخواهید داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مورد قبول سایر ورثه هست میتوتنید برای تنفیذ آن اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظرم مشکلی متوجه این صلح نامه نمی باشد