مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام،
مدتی قبل حق بهره برداری از اموزشگاه زبانم را به شخصی واگذار کردم، مبلغی رو بصورت چک همزمان با انعقاد قرارداد دریافت کردم و مبلغی نیز بصورت چک برای مدتی بعد، در متن قرارداد نیز درج کردم درصورت عدم تسویه حساب در تاریخ چک، حق دارم قرارداد رو یکطرفه فسخ کنم و مبلغ دریافتی اولیه رو هم بعنوان خسارت قرارداد جلب کنم، الان چک دوم یک ماه شده که پاس نمیشه و طرف مقابل در دسترس نیست، ولی ظاهرا چند روز قبل موسسه رو بمدت ۲۰ روز بصورت اجاره به یک ستاد انتخاباتی داده، سوال: میتونم منطبق با بند عنوان شده قرارداد رو فسخ و مبلغ اولیه رو نگه دارم? و دیگه اینکه آیا میتونم بابت اجاره دادن ساختمان موسسه به ستاد از طرف شکایت کنم و مبلغ اجاره دریافتیش از ستاد رو طلب کنم?
ممنون بابت پاسخگویی هرچه زودتر از جانب شما

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر در قرارداد صراحتا قید شده که درصورت عدم موجودی حساب چک در تاریخ سررسید حق فسخ وجود دارد، میتوان قرارداد را فسخ کرد ولی باید دادخواست اعلام فسخ داد و کپی برابر اصل چک و گواهی عدم پرداخت رو هم ضمیمه کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.
توجه داشته باشید اعمال حق فسخ فوری است.