مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی

با سلام. حدود40 سال پیش 2 قطعه زمین با رضایت کامل طرفين (صاحبان ملک) معاوضه گردیده. و هردو قطعه فاقد سند رسمی می باشند. سوال.. جدیدا وراث یکی از طرفين. همان زمین معاوضه ای را در اثر تداخل املاک مجاور از دست داده است. البته هردو قطعه ورثه ای شده است‌. حالا وراث قطعه از دست رفته می توانند وراث طرف دیگر را بابت تادیه همان قطعه دادخواست نمایند .. آیا اين موضوع شامل مرور زمان میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر توافقی بین آن دو طرف غیر از توافق 40 سال پیش وجود نداشته باشد همان معتبر است و باطل نشده است و وراث نمی توانند چنین تقاضایی نمایند

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سوالتون مبه،ه ولی در هر صورت اگر توافق کتبی و درست انجام گرفته باشه توافق یابلیت پابرجا بدن خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دعاوی حقوقی اصولاً شامل مرور زمان نمی شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توافقی به صورت صحیح وقانونی انجام گرفته باشد معتبر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دعوای حقوقی مشمول مرور زمان نمی‌شود