مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه زمین ارثی

سلام خسته نباشید دو قطعه زمین جداگانه به 7 نفر وارث رسیده با توجه به اینکه یک قطعه آن سند دست نوشته دارد و قطعه دیگر آن سند خاصی ندارد هر کدام از قطعات به 7 قسمت تقسیم شده هر قسمت به یک وارث تعلق گرفته در صورتی که با توافق 2 نفر از وراث بین‌زمینهایشان را برای اینکه ابعاد بزرگتری بگیرد بین دو قطعه معاوضه کنند اگر قرارداد معاوضه نوشته شود بعدها قطعه‌ای که در زمین بدون سند هست به مشکل بر بخورد آیا قرارداد معاوضه نیز باطل می‌گردد و چه اتفاقی برای قرارداد معاوضه رخ می‌دهد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما درخصوص اینمورد در قراردادبین خودشان ضمانت اجرایی پیش بینی کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی لازم است که مدارک مورد اشاره در متن سوال تحت مداقه و مورد مطالعه قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. مفاد قرارداد ها حائز اهمیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله

امکان ابطال قرارداد معاوضه وجود خواهد داشت
و باید دادخواست تایید بطلان عقد معاوضه اقامه گردد و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باطل می شود
بهتر است در قرارداد معاوضه این موضوع را شرط کنید تا در آینده مشکلی پیش نیاد.