مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام ببخشید وقتی یک نفر بخواهد یک موتور سیکلت بخرد باید حتما گواهینامه موتور داشته باشد و اگر نداشته باشد موتور بنامش نمیخورد و اگر کسی که گواهینامه نداشته باشد پلیس راهنما رانندگی موتورش را بگیرین دیگر نمیتواند موتورشو پس بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که گواهینامه ندارد می تواند موتور بخرد و سند نیز به نام خودش انتقال دهد و اگر پلیس بگیرد نهایت جریمه باید پرداخت کند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

لازمه خرید موتور و انتقال سند، داشتن گواهی نامه نیست. و شخصی که فاقد گواهی نامه باشد در صورتیکه موتور او توقیف شود با حکم 100 هزار تومانی بابت رانندگی بدون گواهی نامه جریمه می شوید ولی موتور آزاد می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خرید و یا انتقال سند موتور برای شخصی که گواهینامه موتور ندارد منی ندارد اما استفاده از آن موتور مستلزم جریمه برای آن شخص است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان خرید موتور وجود دارد منع قانونی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خرید و فروش منوط به داشتن گواهینامه نمی باشد
جریمه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کسانی که گواهینامه ندارند می‌توانند سند خورو و موتور را بنام کنند موردی نیست واگر بدون گواهینامه رانندگی کنید فقط جریمه میشوید