مشاوره حقوقی رایگان - طلب بدون مدرک

درود . حدود یکسال پیش دوستی که خیلی به او اعتماد داشتم حساب کاربری ارز دیجیتال مرا که مسدود شده بود باز کرد و مبلغ 5000دلار مرا آزاد کرد .بعد پیشنهاد داد که مبلغ را به حساب صرافی خودش واریز کند جهت خرید ارز دیگری و به من قول سود خوبی داد . از آن زمان تاکنون هیچ اطلاعاتی مبنی بر خرید فروش سود نام ارز مقدار وتعداد و... به من نداده و حالا که طلب اصل پولم را کردم اظهار میکند ضرر کرده و سرمایه از بین رفته .تنها مدرکم اماره و شاهد است .آیا میتوانم شکایت کنم و نتیجه بگیرم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان‌شکایت هست. اما‌ نتیجه قابل پیش بینی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل پیگیری شکایت هست اما بستگی به دلایل ابرازی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوان شکایت نمایید و دادخواست مطالبه وجه دلار را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه مطرح نمایید