مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سود اجاره در ساختمانی که فقط در زمین آن شریک هستم

باسلام و احترام
بنده و همکارم یک زمین تجاری در سال 1395 خریداری نموده و مبلغ آن را نصف نصف پرداخت کردیم. همکارم در همان سال با هزینه کامل خودش طبقه زیرزمین و همکف آن را ساخت و اجاره داد.
در سال 1400 هم طبقه همکف را ساخته و اجاره داد.
سود حاصل از اجاره را به چه صورت باید تقسیم کنیم؟ باتوجه به اینکه یکبار سال 1395 و یکبار در سال 1400 اقدام به ساخت کرده است.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در این خصوص توافق کنید .
شما اعلام نکرده اید که با اجازه شما ساخته یا نه و اینکه قرارداد و توافقی بین خودتان دارید یا نه

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. اجاره کل منهای اجاره قدر السهم شما از زمین. حال اگر میخواهید عدد ورقم به دست بیارید باید با یک کارشناس رسمی دادگستری در زمینه املاک صحبت کنید تا ایشان بر اساس اشل و ضوابطی که دارند و چندین مورد هستند ، قیمت تعیین و به شما اعلام کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد لکن حتی المقدور توافق نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توافقی می باشد با توجه به مالکیت اعیانی و اینکه با اذن بوده یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به قرارداد بین خودتان دارد اگر ملک به صورت مشاع بوده میتوانید در سود و زیان شریک باشیدو دخل و تصرف در ملک مشاع با رضایت شرکاست اما اگر که مالکیت مشاع مفروض دارید هر یک از شرکا سهم خود را میگیرند و مشترکا نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این مورد باید از کارشناس رسمی دادگستری کمک بگیرید و شما فقط نسبت به سهم از زمین میتوانید اجاره بگیرید البته باید بررسی شود که با اجازه شما ساخت انجام شده یا خیر تا بر اساس ان راهنمایی شوید