مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام
در مورد یک فقره چک که دادگاه اجراییه داده طرف مقابل درخواست اعسار کرده تا الان دو ماه از تاریخ چک گذشته و تاریخ رسیدگی به اعسار هم به تاریخ دو ماه دیگر است در صورت تایید اعسار ایا میتوتم مدت 4 ماه عدم پرداخت چک هزینه تاخیر بگیرم و مدت 2 ماهی که دادگاه نوبت داده جز تاخیر چک حساب میشه ؟ودر صورت رد اعسار برای طرف که ادعای کرده ناتوان هست جزایی تعیین میشود ؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما در هر صورت می توانید بابت تاخیر درخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست اولیه خود تاخیر تادیه را خواسته اید قابل مطالبه است در غیر این صورت باید دادخواست جداگانه طرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به خسارت تاخیر اقدام نمایید و پیگیری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه در دادخواست اولیه خود تاخیر تادیه را خواسته اید قابل مطالبه است در غیر این صورت باید دادخواست جداگانه در دفاتر خدمات قضایی طرح کنید