مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع شکوائیه به بازپرس

با سلام
من مورد یک کلاهبرداری اینترنتی قرار گرفتم و پرونده ام برای تحقیقات اولیه رفت برای پلیس آگاهی
امروز این پیام برام آمده
شكوائيه شماره ........... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 4 بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 8 تهران ارجاع و با شماره پرونده ............ و رمز شخصي .......ثبت گرديد.

میخواستم بدونم یعنی متهم رو پیدا کردن یا مورد چیز دیگه ای هستش
ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر هیچ کدام از مواردی که شما اعلام کردید نیست تازه شکواییه شما ارجاع شده به دادسرا یعنی تعیین شعبه شده و ثبت شده حالا باید پرونده را نگاه کنم با توجه به پرونده رسیدگی انجام بشه فعلاً هیچ کاری رو برنده شما انجام نشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر پرونده تازه ارجاع شده به دادسرا چند روز دیگه برای شما ابلاغ میاد برا پیگیری و سپس می توانید اگر متهم متواری باشد حکم جلب وی را بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر پرونده شما فعلاً در شعبه مربوطه ثبت شده است. لطفاً برای رسیدگی ادامه روند آن حضوری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیرپرونده شما به شعبه بازپرسی ارجاع گردیده است و جهت انجام تحقیقات به شما ابلاغ خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پرونده به دادسرا منتقل شده و در آنجا مورد رسیدگی قرار میگیرد فعلا هیچ چیزی مشخص نیست