مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وکالت و قولنامه بعد از فوت فروشنده

سلام وقتتون بخیر, منزل ما که بیست سال پیش خریداری کردیم اوقافی هستش, وقف 99 ساله, هرسال مبلغ اوقاف رو هم پرداخت کردیم. همچنین اون زمان چون خونه وام بانکی داشته خونه رو بصورت قولنامه و مبایعه نامه خریدیم و سند نزدیم و از فروشنده وکالت تام گرفتیم در مورد همه امور و اینکه هرزمان گفتیم بیان سند بزنن. الان بخاطر هزینه زیاد اوقاف هنوز نتونستیم انتقال سند رو انجام بدیم. سوالی که دارم این هستش که اگر خدای ناکرده برای فروشنده اتفاقی بیفته و یا فوت کنن, از جانب وراث ایشان خطری متوجه مالکیت ملک هست یا نه؟ آیا قولنامه بنگاه کفایت میکنه برای اینکه نشون بده مالک قانونی ما هستیم؟ قبض های آب و برق و... هم همه به اسم ما هست. با تشکر از پاسخگوییتون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

وکالتنامه بعد از فوت باطل ولی قولنامه معتبر است

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. مبایعه نامه کافی میباشد و دردسری برای شما نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت فروشنده وکالت منفسخ می شود ولی قرارداد معتبر است و شما می توانید طبق مبایعه نامه علیه وراث فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و به جهت منفسخ شدن قرارداد وکالت مشکل خاصی پیش نمیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم وکالتنامه از هر نوعی که باشد حتی وکالت نامه بلاعزل با فوت و یا محجور شدن هر یک از طرفین منفسخ می شود به اصطلاح ساده یعنی باطل می شود دیگر اعتباری ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبایعه نامه کافی میباشد و دردسری برای شما نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به گفته های شما سابقه تصرف متعلق به شماست و برای اینکه بعد از فوت مالک مشکل ایجاد نشود می توانید در دفترخانه اسناد رسمی یک تعهد نامه و گواهی امضا از فروشنده مبنی بر مالکیت فعلی شما در ملک مورد نظر دریافت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با توجه به مبایعنامه به طرفیت وراث الزام به تنظیم مطرح نمایید