مشاوره حقوقی رایگان - رفع اشرافیت در حین عملیات ساختمانی

ساختار روستا شمالی - جنوبی و ویلائی تا ارتفاع 7/5 از نقطه صفر صفر( روی پیلوت) است، اما به دلایلی ساختمان غرب منزل من با فاصله یک گذر 2 متری و حیاط خود، باساخت شرقی - غربی در دوطبقه و کاملا مشرف به منزل بنده با شرط ایجاد حصار سنگی 1.70 متر از کف تمام شده مجوز ساخت گرفته و در حال احداث است.
آیا ساختمانی که در حال ساخت است لااقل پس از اتمام سقف و ستون نباید حصار یا حائلی که مانع دید بر روی منزل من باشد ایجاد کند؟ اگر جواب مثبت است لطفا آدرس قانونی،دستورالعمل یا ضوابطش را بفرمائید.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حریم هوایی ساختمان شما باشد و مانع دید شما بوده میتوانبد ابتدا اظهارنامه جهت رفع مزاحمت و کور کردن ان را دهید و اگر نتیجه و جوابی نداد دادخواست مرتبط برای رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شهرداری مربوطه مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر زمین در محدوده خارج از شهر است شما باید به بنیاد مسکن مراجعه نمایید و
اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان باید رفع مزاحمت کند در غیر اینصورت بابت این قضیه دعوای رفع مزاحمت ارایه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مطلب را مد نظر داشته باشید اگر این زمین خارج از شهر می باشد شما باید به بنیاد مسکن و شهرسازی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در حوزه روستا است از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید