مشاوره حقوقی رایگان - اقرار به دریافت مهریه

سلام خسته نباشین یه سوال خدمتون داشتم
ما یه خونه داشتیم دادیم اجاره پارسال که اجارش تموم شد گفت بخاطر قانون کرونا بلند نمیشم ما هم شکایت کردیم به شورای حل اختلاف،در نهایت شورا یه گزارش اصلاحی تنظیم کرد و قراردادو 7 ماه دیگه تمدید کرد و قید شد اگر 1 اردیبهشت 1401 مستاجر خونه رو تخلیه نکرد دستور تخلیه فوری صادر بشه
آیا اونموقع مستاجر بازم میتونه دبه کنه و از شورا زمان بخره؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است شما بر اساس صورت جلسه گزارش اصلاحی شورا میتوانبد دادخواست تخلیه فوری دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در صورت عدم تخلیه ، شما باید
بلافاصله درخواست اجرای سازش نامه را در اجرای احکام دادگستری مطرح نمایید تا دستور تخلیه صادر بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون گزارش اصلاحی و با توافق طرفین بوده باید بر اساس آن عمل گردد

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام با وجود تنظیم گزارش اصلاحی خیر مکلف به تخلیه است اما ممکن است برای تخلیه دست به ترفندهایی بزند که زمان بخرد تا دیرتر تخلیه نماید.